۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
دکتر ملیحه قانع عبادی به عنوان کارمند نمونه از دانشکده هنر معرفی شد
ارسال شده در تاریخ 1398/06/06

در مراسمی که به مناسبت هفته دولت و به منظور تقدیر از کارمندان اداری دانشگاه الزهرا برگزار شد، خانم دکتر قانع عبادی ،کارشناس مسئول اداره آموزش دانشکده هنر به عنوان کارمند نمونه مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، صبح امروز (چهارشنبه 6 شهریور) مراسم گرامیداشت روز کارمند با حضور دکتر ملانظری رییس دانشگاه الزهرا، دکتر فاطمه کاتب رییس دانشکده هنر و دکتر رحمانی معاون اداری – مالی در سالن نور این دانشگاه، برگزار شد.

در این مراسم که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، از کارمندان نمونه بخش‌های مختلف دانشگاه الزهرا تقدیر به عمل آمد. بر همین اساس، دکتر ملیحه قانع عبادی کارشناس مسئول اداره آموزش دانشکده هنر نیز به عنوان کارمند نمونه معرفی و از زحمات وی تقدیر و قدردانی شد.

• مراسم نکوداشت روز کارمند_0
  • مراسم نکوداشت روز کارمند_1