۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
مهلت ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی تمدید شد
ارسال شده در تاریخ 1398/06/11

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر به نقل از واحد اطلاع رسانی و تبلیغات یازدهمین جشنواره بین المللی فارابی، دکتر حسین میرزایی رئیس دبیرخانه یازدهمین جشنواره بین‌­المللی فارابی با اعلام تمدید زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره گفت: تمامی پژوهشـگران حوزه علـوم‌انسـانی و اسـلامی، دانشگاه­‌ها، موسسات پژوهشی و ناشران تا نیمه مهرماه سال جاری فرصت دارند، آثار خود را در قالب کتاب پژوهش، گـزارش نهایی پژوهش، رساله دکتری و پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد که در سه سال گذشته (از ابتدای فروردین 1395 تا پایان اسفند 1397) انجام شده است، در سایت جشنواره به نشانی WWW.FARABIAWARD.IR ثبت کنند.
وی افزود: آثار علمی در این جشنواره در پانزده گروه علمی «اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان‌­شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان­‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «فناوری اطلاعات، اطلاع‌­رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی­‌شناسی» و «مطالعات میان رشته­‌ای» دریافت می‌­شوند.
گفتنی است؛ جشنواره بین‌المللی فارابی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو، آیسسکو، بنیاد ملی نخبگان و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر ساله برگزار می‌­شود.

ارسال کننده:زهرا حامدی