۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
نشست هم‌اندیشی «جشنواره خانه بهار 99» با حضور دکتر کاتب برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/06/16
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نشست هم اندیشی «جشنواره خانه بهار 99» با هدف ایجاد ارتباط موثر و تعامل بیشتر بین اساتید سراسر کشور و شهرداری مشهد، روز پنجشنبه (14 شهریورماه 98) با حضور برخی از اساتید و مسئولان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا از جمله دکتر فاطمه کاتب ریاست محترم دانشکده، مهندس مرضیه اله‌دادی معاون پژوهشی و اجرائی، دکتر عفت‌السادات افضل طوسی مدیرگروه رشته پژوهش هنر و‌ دکتر داریوش فرد دهکردی مدیرگروه رشته نقاشی برگزار شد.
در این جلسه دکتر کاتب ضمن ابراز خرسندی نسبت به برگزاری این جشنواره و ایجاد ارتباط بین شهرداری مشهدی و بخش صنعت، از آمادگی دانشکده هنر جهت همکاری و حمایت از این امر خبر داد.
گفتنی است، فراخوان «جشنواره خانه بهار 99» تیرماه سال جاری با محورهای «مشهدالرضا (ع) شهر زیارت و معنویت»، «من مشهد را دوست دارم» و «شهر بهار یا بخش گلستان» از سوی شهرداری مشهد منتشر شد که  براساس آن، علاقه‌مندان تا ابتدای آبان‌ماه فرصت دارند تا نسبت به ارسال آثار خود به این جشنواره اقدام کنند.
ارسال کننده:زهرا حامدی