۱۳۹۸ دوشنبه ۲۹ مهر
دکتر کاتب تأکید کرد: لزوم فعالیت جدی کارمندان به منظور ارتقای سطح دانشکده و رفع چالش‌ها
ارسال شده در تاریخ 1398/06/27
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، جلسه تقدیر و تشکر از زحمات کارمندان دانشکده هنر صبح امروز (چهارشنبه 27 شهریورماه) به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با حضور دکتر کاتب رییس محترم و سایر مسئولان این دانشکده برگزار شد.
دکتر کاتب در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ کارمندان جهت پیشبرد اهداف و فعالیت‌های دانشکده بر لزوم رعایت اخلاق در فضای اداری تأکید کرد و گفت: مجموعه دانشکده هنر به عنوان یک خانواده باید مسائل و مشکلات در بخش‌های گوناگون را به اطلاع یکدیگر برساند و با همکاری و مشارکت در رفع آن‌ها تلاش کند.
وی با اشاره به شرایط فعلی کشور و وجود برخی از مسائل و مشکلات، افزود: اگرچه گاهی برخی از چالش‌ها شرایط را کمی سخت می‌کند اما باید در این شرایط با عشق و جدیت بیشتری به منظور ارتقای سطح دانشکده و حل مشکلات  به فعالیت پرداخت.
رییس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا در پایان سخنان خود ضمن تشکر مجدد از زحمات کارمندان، بر ضرورت همدلی و مشارکت بیشتر مجموعه تاکید کرد.
در ادامه این جلسه مهندس اله دادی، معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده گزارشی از مجموعه فعالیت‌ها و برنامه‌های اخیر دانشکده ارائه کرد و سایر کارمندان نیز دغدغه‌ها و برخی پیشنهادات خود را مطرح کردند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ارسال کننده:زهرا حامدی