۱۳۹۸ دوشنبه ۲۹ مهر
سمینار اصول و مبانی طراحی پایداری در طراحی صنعتی و معماری داخلی برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/07/13
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، سمینار اصول و مبانی طراحی پایداری در طراحی صنعتی و معماری داخلی، امروز (شنبه 13 مهرماه) با هدف مبانی و اصول پایداری در هنر و معماری، ارائه آخرین دستاوردهای تکنولوژی در زمینه پایداری، ارائه پروژه‌های پایداری در زمینه آلودگی- آب- انرژی و اکولوژی و آشنایی با ابزارهای ارزیابی پایداری با تدریس دکتر ستار ستاری، عضو هیئت علمی دانشگاه کوئینزلند استرالیا در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار شد.
در این سمینار، 3 محور تاریخ و سوابق پایداری در ایران و جهان (اثرات محیط زیستی فعالیت‌های انسان بر محیط زندگی ما)، مروری بر پیدایش مبانی و اصول پایداری مکاتب دیدگاه‌ها و ابزارهای اندازه‌گیری پایداری ساختمان، ابزارهای اندازه‌گیری زیرساخت‌های شهری، تحلیل نمونه‌هایی از پروژه‌های موفق و شناخته شده ساخت و ساز و نمونه‌هایی از پروژه‌های شناخته شده آلودگی و اکولوژی تدریس شد. در پایان نیز اولویت‌های معیار و اصول پایداری برای ایران به طور خلاصه مطرح و جمع‌بندی شد.

ارسال کننده:زهرا حامدی