۱۳۹۸ دوشنبه ۲۹ مهر
برگزاری کنفرانس بین‌المللی مدیریت طراحی با رویکرد مدیریت شهری
ارسال شده در تاریخ 1398/07/17
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نخستین کنفرانس «مدیریت طراحی با رویکرد طراحی شهری» با محوریت مدیریت طراحی و برندینگ شهری، مدیریت طراحی و پایداری اجتماعی، مدیریت طراحی و زیباسازی شهری، مدیریت طراحی و شهرهای خلاق، مدیریت طراحی و شهرهای هوشمند، مدیریت طراحی و گردشگری شهری، مدیریت طراحی و مبلمان شهری، مدیریت طراحی و رنگ در شهر، مدیریت طراحی و حذف زوائد بصری و مدیریت طراحی و طراحی برای کودکان توسط دانشکده هنر دانشگاه الزهرا و هلدینگ موسسه هنرهای‌آفام، 6-7 آذرماه 1398 در سالن همایش‌های دکتر تورانی این دانشگاه برگزار می‌شود.
شناسایی و معرفی قابلیت‌های بالفعل در زمینه مدیریت طراحی با رویکرد مدیریت طراحی شهری، شناسایی راهکارهای عملی در مدیرت طراحی محصول با رویکرد مبلمان شهری، برقراری ارتباط بین متخصصین حوزه مدیریت طراحی با رویکردهای مبلمان و طراحی شهری، ترویج و فرهنگ‌سازی مدیریت طراحی، معرفی نقش مدیریت در مبلمان و نورپردازی شهری، کاربرد رنگ در شهر جهت تقویت حس مکان، زیبایی، هویت و خوانایی محله‌ها، حذف زوائد و آلودگی بصری به‌منظور پیشگیری از بروز آسیب‌های روحی و جسمی در میان شهروندان و نگاه ویژه به اصول فراگیر طراحی در حوزه طراحی شهری برای کودکان از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس است.
علاقه‌مندان توجه داشته باشند، زمان ارسال مقاله و آثار 20 آبان، اعلام نتایج داوری آثار 30 آبان و آخرین‌مهلت ثبت‌نام در نخستین کنفرانس «مدیریت طراحی با رویکرد طراحی شهری»30 آبان ماه 1398 تعیین شده است.
 هزینه دریافت مقاله و آثار نیز به شرح زیر اعلام شده است:

براساس این گزارش، دکتر مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا، دکتر فاطمه کاتب، رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، مهندس مرضیه اله‌دادی معاون پژوهشی دانشگاه الزهرا، دکتر حسین راغفر، عضو هیأت علمی و رئیس پژوهشکده بین‌المللی اقتصاد دانشگاه الزهرا، دکتر رضا علیزاده، مدیرعامل هلدینگ موسسه هنرهای‌آفام، دکتر افسانه توسلی، مدیر پژوهشی دانشگاه الزهراء و دکتر پریچهر حناچی، مدیر بین‌المللی دانشگاه الزهرا، اعضای شورای سیاستگذاری این کنفرانس هستند.
همچنین دکتر فاطمه کاتب رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، دکتر فرانسیسکو آرماتو عضو هیأت علمی دانشگاه فلورانس ایتالیا، دکتر مانویلا گویرررو عضو هیأت علمی دانشگاه آلگارو پرتغال، دکتر الکتور ریبرو عضو هیأت علمی دانشگاه سوری اسپانیا، دکتر احمدندایی فرد عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا، دکتر عفت السادات افضل طوسی مدیرگروه رشته پژوهش هنر دانشگاه الزهرا، دکتر محمدرضا عباسی نادرپور عضو هیئت علمی دانشگاه همدان، دکتر نعمت ا... فاضلی دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر نرگس حاجی ملادرویش عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا، دکتر ندا عبدالوند عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا، دکتر بابایی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر ناصر کلینی عضو هیئت علمی دانشگاه علم وصنعت، دکتر محمودرضا سقفی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان، دکتر مهسا شعله عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، دکتر مازیار آصفی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تبریز و دکتر مهرداد کریمی دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز کمیته علمی این کنفرانس را تشکیل می‌دهند.
علاوه بر آن، مهندس مرضیه اله دادی، معاون پژوهشی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، دکتر جهانگیر حسین‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، سارا طراوتی، محدثه جفایی، سمانه حسینی، مهلا لرزمانی و فاطمه قبادی تیم اجرایی این کنفرانس هستند.
گفتنی است، مدیریت طراحی، حوزه جدیدی در کسب و کار است که در آن از روش‌های مدیریت پروژه، طراحی، استراتژی و زنجیره تأمین برای اداره فرایند خلاقیت و ایجاد ساختار و سازمان برای حوزه طراحی بهره گرفته می‌شود. مدیریت طراحی شامل فرایندهایی مستمر، تصمیم گیری‌های مرتبط با کسب و کار و راهبردهایی است که نوآوری را تسهیل کرده و به خلق محصولات، خدمات، ارتباطات، محیط و برندهایی می‌پردازد که به گونه‌ای مؤثر طراحی شده باشند تا کیفیت زندگی ما را ارتقا داده و برای سازمان موفقیت بیافزاید. در سال‌های اخیر نگرشی ایجاد شده است که تلفیق تفکر طراحی با مدیریت استراتژیک را به عنوان رویکردی میان رشته‌ای و انسان محور به دانش مدیریت در نظر می‌گیرند. شبکه مدیریت طراحی اروپا براساس ویژگی‌های رایج کسب و کارها و نحوه استفاده آن‌ها از مقوله طراحی، مدل پله مدیریت طراحی را ارائه می‌دهد. در این مدل پله‌ای طبقه بندی از پایین‌ترین پله تحت عنوان؛ مدیریت طراحی تا بالاتریت سطح جایی که مدیریت طراحی به طور راهبردی در سازمان مورد استفاده قرار می‌گیرد و بخشی از فرهنگ کسب و کار شده است، طبقه بندی می‌شود. از جمله شاخه‌های مدیریت طراحی می‌توان به مدیریت طراحی شهری اشاره کرد. مدیریت طراحی شهری با طیف وسیعی از ذی نفعان سر و کار دارد و تمامی آن‌ها در تحولات شهری (ساخت و سازها) تاثیرگزار هستند. بین رشته‌ای بودن این رشته باعث شده که تلاشی مشترک برای دست یابی به نتایج سودمند و یکپارچه ایجاد شود.
درواقع مدیریت طراحی شهری در جهت گردهم آوردن شیوه‌های مرسوم برنامه ریزی شهری و منطقه‌ای، توسعه ساخت و سازها و طراحی شهری، چارچوبی مشترک ارائه می‌دهد. ایجاد هماهنگی میان رویکردهای مختلف ساخت و منافع متقابل، چارچوبی مفید برای ادغام دیدگاه برنامه ریزی شهری، طراحی شهری و پروژه‌های پیشنهادی برای محیط ساخته شده، ارائه می‌دهد. از سوی دیگر مدیریت طراحی شهری در عرصه سیماومنظر شهری با دغدغه‌های مهمی در جهت آسایش شهروندان و پیرایش محیط شهری رو به رو است. از جمله این موارد می‌توان موضوعات آلودگی بصری و حذف زوائد بصری، نورپردازی شهری، طراحی برای کودکان و کاربرد رنگ در شهر را برشمرد. رنگ، اثرات احساسی و فرهنگی‌ای دارد که می‌تواند تلاش برای ایجاد ارتباط را بهبود بخشیده یا مانع آن شود. رنگ در شهر، انتقال پیام و مفاهیم ارتباطی را نیز بر عهده دارد. معنای رنگ در شهر، بعدی مهم از زندگی اجتماعی و فرهنگی است و پیوستگی رنگ‌ها با حس مکان ارتباط دارد.

ارسال کننده:زهرا حامدی