۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
کسب رتبه 5 بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور توسط دانشجوی دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/06/13

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، براساس اعلام برگزیدگان بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور از سوی سازمان سنجش، مژده علینژاد فرد، دانشجوی ورودی سال 94 رشته طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا موفق به کسب رتبه 5 این رقابت‌ها شد.
گفتنی است؛ این المپیاد 3 و 4 مردادماه 98 در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی در 24 رشته زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، علوم جغرافیایی، روانشناسی، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، علوم زمین، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی صنایع، زراعت و اصلاح نباتات، طراحی صنعتی، پزشکی، سلول‌های بنیادین و مهندسی بافت برگزار شد.

ارسال کننده:زهرا حامدی