۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده هنر برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/07/08
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، صبح امروز (دوشنبه 8 مهرماه) آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده هنر با هیئت رئیسه و مدیران گروه‌ با حضور ریاست محترم این دانشکده در سالن دکتر تورانی برگزار شد.
دکتر کاتب، رییس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا در این آیین ضمن خوشامدگویی به دانشجویان ورودی 98 دانشکده هنر، گفت: هنر تنها رشته‌ای است که شخصیت افراد را در آثارشان بطور واقعی متجلی می‌کند لذا دانشجویان و فعالان در این حوزه باید بیش از دیگران از حالات درونی و حفظ صفات اخلاقی شایسته خود مراقبت کنند.
وی با اشاره به مسئولیت سنگین هنرمندان نسبت به جامعه در خلق آثار هنری، افزود: آنچه موجب ماندگاری یک اثر می‌شود، خلوص نیت خالق آن است. بر همین اساس هنرمندان باید بیش از افراد عادی نسبت به کار خود عشق و نیت نیکو داشته باشند.
رییس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا با بیان اینکه دانشجویان با دقت و تلاش خود، انگیزه اساتید را در ارائه دروس بیشتر می‌کنند، ادامه داد: ارتباط اساتید با دانشجویان باید با حفظ احترام متقابل، دوستانه و صمیمانه باشد زیرا این امر از سویی در شکوفایی استعدادها و مهارت‌های دانشجویان و از سوی دیگر در ارتقای سطح کیفی آموزش توسط اساتید نقشی اساسی دارد.
دکتر کاتب دانشجویان را گوهرهای ارزشمند برای دانشکده و جامعه دانست و اظهار داشت: دانشجویان باید با یک ایده‌آل بزرگ مسیر تحصیلی خود را آغاز و به دنبال آن اساتید را در ارائه هر چه بیشتر علم و دانش ترغیب کنند زیرا این امر ثمرات بی‌نظیری را در آینده فرد و جامعه درپی خواهد داشت.
وی با تأکید بر هدفمندی دانشجویان در مسیر تحصیلی و شغلی خود، تصریح کرد: دانشجویان باید در دانشگاه، همزمان با آموزش علمی و مهارتی، درس زندگی و اخلاق را نیز بیاموزند چراکه تحصیل بدون اخلاق و کرامات انسانی مفهوم و ارزشی ندارد.
رییس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا در پایان ضمن خوشامدگویی مجدد به دانشجویان جدیدالورود، نسبت به کسب تجربه‌های علمی و موفقیت‌آمیز دانشجویان در این دانشکده ابراز امیدواری کرد.
در ادامه این مراسم، دکتر طالب‌پور معاون آموزشی دانشکده نیز نکاتی را در خصوص ضرورت رعایت مسائل آموزشی از قبیل حضور به موقع در کلاس‌ها، توجه و مطالعه کافی دروس، تکمیل مدارک آموزشی تا پایان ترم و... مطرح کرد.
همچنین مهندس اله‌دادی معاون اجرایی دانشکده نیز با اعلام آمادگی نسبت به بهره‌مندی از نظرات و ایده‌های دانشجویان در راستای کارآفرینی و بهبود فعالیت‌های دانشکده، بر حفظ تلاش و انگیزه دانشجویان در مسیر تحصیلی خود تاکید کرد.
در پایان این مراسم نیز پنل معارفه مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده هنر با حضور دکتر افضل طوسی مدیرگروه رشته پژوهش هنر، خانم فرشته دیانت مدیر گروه ارتباط تصویری، خانم شجاع نوری مدیرگروه رشته صنایع دستی، خانم مونسی مدیرگروه رشته طراحی پارچه و لباس و دکتر فرد دهکردی مدیرگروه رشته نقاشی برگزار شد.

ارسال کننده:زهرا حامدی