۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ آذر
کارگاه آموزشی علم فنگ‌شویی در چیدمان و دکوراسیون داخلی برگزار می‌شود
ارسال شده در تاریخ 1398/08/01

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، کارگاه آموزشی علم فنگ‌شویی در چیدمان و دکوراسیون داخلی با تدریس استاد فاطمه دایی‌زاده، فارغ‌التحصیل آکادمی جویی اب مالزی از نیمه دوم آبان‌ماه سال جاری طی 8 جلسه و به مدت 1 ماه در این دانشکده برگزار می‌شود.
مقدمه علم فنگ‌شویی، انواع انرژی‌ها و کاربرد آن‌ها، پاکسازی، فنگ‌شویی کلاسیک، سیستم علم فنگ‌شویی ایی چینگ، یین و یانگ‌ چرخه‌های مولد، فرسایش، مخرب، خصوصیات و محاسبه عدد کوا، جهت‌های هشتگانه و کاربرد آن‌ها در دکوراسیون داخلی، ستاره‌ها و طریقه استفاده از علم فنگ‌شویی در طراحی داخلی با استفاده از نقشه‌خوانی و طریقه کار با قطب‌نما برای 45 درجه از جمله سرفصل‌های آموزشی این دوره است.
لازم به ذکر است؛ شرکت در این کارگاه برای عموم افراد (خانم‌ها و آقایان) آزاد است و هزینه ثبت‌نام برای دانشجویان در حال تحصیل، 300 هزار تومان و برای افراد عادی 500 هزار تومان است. همچنین پرداخت هزینه دوره برای دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا بصورت اقساط نیز امکان‌پذیر است.
علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آیدی تلگرام artalzahra1 یا تماس با شماره 85692576 نسبت به ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.

ارسال کننده:زهرا حامدی