۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ آذر
کارگاه آموزشی سفال و لعاب برگزار می‌شود
ارسال شده در تاریخ 1398/08/01
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، کارگاه آموزشی سفال و لعاب از نیمه دوم آبان‌ماه سال جاری به مدت 2 ماه (آبان-دی) با تدریس استاد سحر اسمعیل طهرانی در این دانشکده برگزار می‌شود.
آشنایی با روش‌های دستی، آموزش تکنیک‌های پینچ، فیتیله‌ای، ورقه‌ای، ترکی و تلفیق این روش‌ها، آشنایی با روش‌های پیشرفته دستی، چرخکاری، نقش برجسته و قالب‌گیری، لعاب مقدماتی، مبانی تئوری لعاب، ترانس، اوپک، نقاشی زیر لعابی، نقاشی رولعابی، ترنسفر، روش‌های مختلف لعاب‌زنی، آشنایی با تمام لعاب‌های مات، قرمز کرمی، انقباضی ترکی، لاستر و احیایی از جمله سرفصل‌های آموزشی این دوره است.
لازم به ذکر است؛ شرکت در این کارگاه برای عموم افراد (خانم‌ها و آقایان) آزاد است و هزینه ثبت‌نام 480 هزار تومان است. همچنین پرداخت هزینه دوره برای دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا بصورت اقساط نیز امکان‌پذیر است.
علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آیدی تلگرام artalzahra1 یا تماس با شماره 85692576 نسبت به ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.
ارسال کننده:زهرا حامدی