۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
کارگاه طراحی و توسعه احیایی (نقدی بر توسعه کلاسیک پایدار) برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/08/14
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، کارگاه طراحی و توسعه احیایی (نقدی بر توسعه کلاسیک پایدار) با محوریت مرور بر دیدگاه پایداری کلاسیک، توسعه احیایی؛ یک راه حل کاربردی، نقش شناخت ارتباطات شبکه‌ای و استراژی اقتصاد احیایی و نقش در آن توسعه با حضور دکتر کشکولی، استاد دانشگاه بریتیش کلمبیا ونکوور کانادا در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
دکتر کشکولی در این کارگاه به ارائه تعریفی از پایداری اجتماع پرداخت و گفت: این پایداری به معنای ایجاد روابط اجتماعی صحیح احترام فردی و اجتماعی در تمامی سطوح گفتاری، روانی، شخصیتی، اجتماعی، فیزیولوژیکی (ارگونومی) و ایجاد حق استفاده از تمامی منابع اجتماعی برای همه است.
وی افزود: عوامل مرتبط با زمین، مخاطرات، سیل، زلزله، آتش‌فشان و تغییر گونه‌ها مانند انواع آب: آب پاک، آب آشامیدنی، آب خاکستری (آبی که برای چربی و انواع شوینده‌هاست مثل آب ظرف‌شویی) آب قهوه‌ای: (آب گل‌آلود ) آب‌سیاه(آب فاضلاب)، عوامل مرتبط با فعالیت‌های انسانی مانند عوامل مرتبط با مصرف: غذا، آب، انرژی و سایر منابع، عوامل مرتبط با انتشار آلاینده‌ها و تفکر سیستمی از عوامل محیطی در علم پایداری محسوب می‌شوند.
استاد دانشگاه بریتیش کلمبیا ونکوور کانادا همچنین بر آگاهی از شرایط و اتفاقات سیاسی و اقتصادی روز، اخذ مشاوره و اطلاعات موثق از متخصصین و مشاورین واجد شرایط، مقامات، ادارات دولتی /منابع ذی‌ربط، قبل و دی حین پروسه برنامه‌ریزی و طراحی، شرکت در نمایشگاه‌های ساختمان و تکنولوژی، ارتباط مؤثر با توزیع‌کنندگان مواد، مصالح ساختمانی، تکنولوژی، ارتباط مؤثر با فروشندگان املاک محلی و بین‌المللی و ارتباط مؤثر با مشاورین حقوقی محلی و بین‌المللی تأکید کرد.

ارسال کننده:زهرا حامدی