۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
برگزاری کارگاه آموزشی مدل‌سازی و قالب‌گیری سرامیک در سطح پیشرفته
ارسال شده در تاریخ 1398/08/21
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، کارگاه آموزشی مدل‌سازی و قالب‌گیری سرامیک در سطح پیشرفته با تدریس استاد اسد شیر از هفته اول آذر‌ماه، پنجشنبه‌ها از ساعت 9 الی 17 طی 10 جلسه در این دانشکده برگزار خواهد شد.
آموزش ساخت مدل گچی با استفاده از دستگاه مدل‌سازی و ساخت مدل‌های هندسی، آموزش قالب گیری و مادر قالب گچی از مدل گچی و آموزش ریخته‌گری دوغاب سرامیک از جمله مباحث آموزشی این دوره است.
هزینه شرکت در این دوره برای دانشجویان دارای کارت دانشجویی 650 هزار تومان و برای غیر دانشجویان 850 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر است؛ به منظور تسهیل پرداخت هزینه کلاس‌ها و فراهم آمدن امکان حضور برای کلیه علاقه‌مندان، پرداخت شهریه کلاس‌ها بصورت حضوری (از طریق دستگاه پوز) تا جلسه سوم کلاس‌ها امکان‌پذیر شد.
همچنین آن دسته از بزرگوارانی که امکان پرداخت شهریه بصورت یکجا را ندارند، می‌توانند تا انتهای دوره طی دو قسط مبلغ را پرداخت کنند.
شرکت برای عموم ( خانم‌ها و آقایان) آزاد است و علاقمندان می‌توانند از طریق آیدی کانال تلگرام دانشکده هنر به آدرس artalzahra11@ یا تماس با شماره‌ 85692576 نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.
در پایان دوره نیز به شرکت‌کنندگان گواهی معتبر اعطا می‌شود.

ارسال کننده:زهرا حامدی