۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
برگزاری نمایشگاه بین‌المللی عکس در نگارخانه هنر دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/09/09
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نمایشگاه بین‌المللی عکس با همکاری دانشگاه الزهرا و دانشگاه ماینز آلمان از 11 تا 19 آذرماه سال جاری در نگارخانه هنر دانشکده هنر این دانشگاه برگزار می‌شود.
عموم علاقه‌مندان می‌توانند از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح الی 15 از این نمایشگاه بازدید نمایند.
لازم به ذکر است، این پروژه دی‌ماه سال 96 با همکاری دانشجویان کلاس خانم فرشته دیانت (مدیر گروه ارتباط تصویری) و کلاس پروفسور زامن (عضو هیات علمی دانشگاه ماینز آلمان) با موضوع عکاسی منظره شهری آغاز شد.
دوره اول این نمایشگاه نیز تیرماه سال جاری در گالری هنر دانشگاه ماینز با حضور مدیر گروه ارتباط تصویری دانشکده هنر دانشگاه الزهرا برگزار شد.