۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
نشست علمی _ تخصصی «هنر و محیط زیست» برگزار شد
ارسال شده در تاریخ 1398/09/09

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نشست علمی _ تخصصی «هنر و محیط زیست» از سلسله برنامه‌های اکسپو نقاشی 1398 با حضور سرکار خانم دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا در سالن پروین اعتصامی (مرکز همایش‌های بین‌المللی) دانشگاه الزهرا برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر فرد دهکردی مدیر گروه نقاشی دانشکده هنر به عنوان مدیر اکسپو نقاشی به ایراد سخنرانی خود پرداخت. سپس دکتر افضل طوسی مواردی را در خصوص جایگاه طبیعت در آستانه جهانی شدن ارائه داد.
در ادامه نیز دکتر پنجه باشی، دبیر علمی اکسپو و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا به ارائه مقاله خود با عنوان "اکو آرت" پرداخت.
همچنین دکتر حسامی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا مباحثی را در رابطه با "تجلی مفهوم معاصر پاکی طبیعت در مکتب هرات" مطرح کرد و پیرو مطالب وی، آقای راد، مطلب خود را با عنوان "بررسی اهمیت بستر فرهنگی در هنر محیطی" عنوان کرد. در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ با حضور اساتید و حاضران این نشست برگزار شد.

ارسال کننده:زهرا حامدی