۱۳۹۸ جمعه ۲ اسفند
جشن یلدا
ارسال شده در تاریخ 1398/10/07
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، مراسم جشن یلدا در روزه شنبه 30 آذر 1398 در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار شد.  در این جشن جناب آقای دکتر مهدی سیف برقی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، جناب آقای دکتر پرویز فتاحی مدیر محترم امور اداری و پشتیبانی دانشگاه،جناب آقای دکتر حسین راغفر عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد،سرکارخانم دکتر فاطمه کاتب رییس محترم دانشکده هنر و معاونین محترم دانشکده ؛ سرکار خانم دکتر فریده طالب پور، سرکارخانم دکتر میترا معنوی راد و سرکار خانم مهندس رحمانپور و جمعی از اساتید و کارمندان شاغل و بازنشسته دانشکده هنر حضور داشتند.
برنامه ریزی و اجرای این برنامه توسط خانم دکتر کاتب ریاست محترم دانشکده هنر و معاونین محترم دانشکده و با تلاش های دکتر قانع و خانم زهرا نظری انجام گردید. همچنین با سفره آرایی ویژه شب یلدا از مهمانان این مراسم پذیرایی گرمی به عمل آوردند.

در این مراسم خانم دکتر کاتب ریاست محترم دانشکده هنر طی سخنرانی از زحمات بازنشستگان اخیر دانشکده هنر؛ خانم قاسمی، خانم محدث، خانم موسوی منش و آقایی کربلایی سپاسگزاری نمودند و لوح تقدیر وهدایایی به رسم یادبود به آنان تقدیم گردید.

• 1_0
  • 2_0