۱۳۹۹ شنبه ۹ فروردين
ورکشاپ هنر به مثابه راه رفتن
ارسال شده در تاریخ 1398/10/08
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، کارگاه هنر به مثابه راه رفتن با تدریس خانم مینوش زمردنیا(استاد کالج هنربرکلی و کالج هنر سانفرانسسکو) در تاریخ 8 دی ماه 1398 از ساعت 10 الی 12 در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزارشد.
 در این کارگاه ابتدا شرکت کنندگان با تئوری Dérive توسط  Guy Debord و گروه situationist و نمونه‌های معاصر راه رفتن به عنوان جنبش هنری آشنا شدند. سپس به صورت گروهی به مدت  30 دقیقه مسیرهای را در دانشگاه  پیاده روی  کرده و به صورت عملی مباحث مطرح شده در کارگاه را تجربه نمودند. در طی مسیر فعالیت های همچون نحوی درک و مشاهده اطراف با تاکید برثبت صداهای شنیده شده در مسیر روزمره،شناخت و استفاده ار المان‌های شهری،عکاسی و مستندنگاری مسیرشناخته شده، انجام گرفت و همچنین شرکت کنندگان با استفاده از تلفن همراه، دوربین، کاغذ طراحی و مداد به ثبت و درک جدیدی از مسیر پرداختند. در پایان حاضرین تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشته و به مدت 15 دقیقه به بحت و گفتگو و تبادل اطلاعات پرداخته  شد.
 لازم به ذکر است این ورکشاپ با حمایت بنیاد ملی نخبگان و مدیریت همکاری‌های بین المللی برگزار گردید.

• 2_0
  • 3_0