۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
بیستمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه الزهرا(س)
ارسال شده در تاریخ 1398/10/09
بیستمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش به منظور تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه در  روز چهارشنبه 27 آذر 1398 در سالن دکتر تورانی برگزار شد.
در این مراسم دکتر مهناز ملانظری رئیس محترم دانشگاه، حاج آقا خان بیگی رئیس محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و دکتر اردوخانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سخنرانی کردند.
در ابتدای این مراسم دکتر ملانظری رئیس دانشگاه در خصوص جایگاه پژوهش به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان اظهار داشت:پژوهش در دانشگاه الزهرا مسیر خود را پیدا کرده است. ورود به سیستم رتبه بندی جهانی و توجه به آنها نه به عنوان هدف بلکه به عنوان ابزاری برای استاندارد سازی پژوهش در دانشگاه،مسیر مناسبی را ترسیم نموده است.ایشان افزودند در طی یکسال اخیر تلاش ها و کوشش‌های حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه زمینه ارتقاء دانشگاه به تراز بین المللی را فراهم نموده و زیر ساخت هایی را آماده کرده است که امید است شاهد نتایج درخشان آن در سالهای آینده باشیم.
سپس حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر خان بیگی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  با اشاره به جایگاه والای علم و پژوهش در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت. در ادامه دکتر اردوخانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی و فناوری دانشگاه طی یکسال گذشته و نحوی انتخاب پژوهشگران و فناوران منتخب سال جاری سخنان خود را آغاز نمود و در ادامه به وضعیت پژوهشی دانشگاه با نخستین حضور در سیستم‌های رتبه بندی جهانی مانند Round ، رتبه بندی موضوعی فنی و مهندسی تایمز با کسب رتبه مناسب، رتبه بندی‌های عصر طلایی و نیز صعود در رتبه بندی های دانشگاه‌های سبز جهان و سایر رتبه بندی ها مانندTransparent Google Scholar,... اشاره کرد.همچنین بهبود وضعیت در میزان استنادات مقالات در پایگاه‌های جهانی WOSوSCOPUS  و نیز ارتقای افزایش همکاری های بین المللی و بهبود رتبه در انواع شبکه های اجتماعی مورد تاکید قرار گرفت.
شایان ذکر است در مراسم تجلیل از پژوهشگر برتر، سامانه آرشیو دیجیتال(Repository) با هدف بارگذاری مقالات، اسناد، مدارک رسانه‌ای اعم از صوت و تصویر، همایش‌ها، مجلات، دست نوشته ها، کارگاه‌ها و ... اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط رئیس دانشگاه رونمایی شد. همچنین از سامانه علم سنجی در راستای شفاف سازی و دریافت مناسب تر وضعیت پژوهشی هر استاد اعم از تعداد مقالات و یا میزان استنادات و یا.... در پایگاه‌های مختلف جهت ارتقای دانشگاه رونمایی به عمل آمد. در پایان سخنرانی دکتر اردوخانی برای اولین بار به ارسال  عملکرد پژوهشی اساتید اشاره کرد که به صورت کارنامک مستخرج از پایگاه تحلیل داده‌های کمی و کیفی برای تمامی اعضای هیأت علمی ارسال خواهد شد که طی آن اساتید می توانند وضعیت پژوهشی خود را به تنهایی، در مقایسه با دانشکده، دانشگاه و ایران مشاهده نمایند.http://research.alzahra.ac.ir".

منتخبین دانشکده هنر:

دکتر فریده طالب پور(عضو هیأت علمی گروه پارچه و لباس)
دکتر میترا معنوی راد (عضو هیأت علمی گروه ارتباط تصویری )
 دکتر الهه پنجه باشی(عضو هیأت علمی گروه نقاشی)
دکتر زهرا رهبرنیا(عضو هیأت علمی گروه  پژوهش هنر)

اعضای دانشکده هنر ضمن تبریک به این عزیزان آرزوی توفیق روز افزون برایشان دارند.

• 1_0
  • 01_0