۱۳۹۸ جمعه ۲ اسفند
برگزاری جلسه‌ی طرح بازسازی نگارخانه بهزاد
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، جلسه بازسازی نگارخانه بهزاد به دستور جناب آقای دکتر علی رحمانی معاون محترم مالی و اداری دانشگاه بنا به پیشنهاد سرکار خانم دکتر فاطمه کاتب رئیس محترم دانشکده هنر در روز دوشنبه 9 دی ماه 1398 با حضور دکتر داریوش فرددهکردی مدیرگروه نقاشی ، مهندس مستعانی مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه، دکتر الهه پنجه باشی عضو هیأت علمی گروه نقاشی، مهندس محسنی رئیس موسسه آرتیبیش، خانم رضایی مسئول بخش تولید محتوا و خانم جهان بین مسئول روابط عمومی موسسه آرتیبیش در دفتر معاونت مالی و اداری دانشگاه  برگزارشد.
در این جلسه ابتدا مهندس محسنی رئیس موسسه آرتبیش؛ از چگونگی تأسیس و گسترش فعالیت های این مؤسسه توضیحاتی ارائه دادند و سپس مباحث فنی در مورد پروپوزال موسسه  مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد یک جلسه کارشناسی با حضور مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده هنر با مسئولین مؤسسسه فوق برای تبادل نظر جهت تکمیل پروپوزال مؤسسه مذکور برگزار گردد.
لازم به ذکر است موسسه آرتیبیش مؤسسه ای دانش بنیان می باشد  که بنا است نگارخانه بهزاد را بازسازی نماید.

• 1_0
  • 2_0