۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
رویداد طراحی پارچه برای لباس راحتی و کالای خواب
ارسال شده در تاریخ 1398/10/10
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، به نقل از دکتر فربود رئیس پژوهشکده هنر؛  در راستای تداوم همکاری ‌های مشترک صنایع کالای خواب لایکو و پژوهشکده هنر دانشگاه الزهرا، رویدادی با عنوان" طراحی پارچه برای لباس راحتی و کالای خواب" روز سه شنبه 12 آذر ماه 1398  با میزبانی مدیر عامل محترم صنایع لایکو، جناب آقای محمود زینی و همکاران و با حضور مهمانان محترم دانشگاه الزهرا، سرکار خانم دکتر فاطمه کاتب ریاست محترم دانشکده هنر،خانم دکتر میترا معنوی راد معاون محترم پژوهشی، خانم عاطفه عبدالسلامی عضوهیأت علمی گروه طراحی پارچه و لباس و دانشجویان عزیز و محترم رشته طراحی پارچه و لباس(ورودی 96 و 95) و آقایان دکتر کاردان و دکترکاظمی از حوزه صنعت پوشاک و نساجی در شوروم هنری لایکو برگزار گردید. در این راستا با تأکید بر تقویت رابطه میان صنعت و دانشگاه‌ و پیامدهای سازنده آن در صنعت نساجی و پوشاک کشور، راهکارهای جهت تعامل هر چه بیشتر دو حوزه مذکور ارائه گردید. همچنین تمامی آثار طراحی پارچه ارائه شده در این رویداد، از سوی شرکت محترم لایکو  خریداری شد.
لازم به ذکر است که مجری این پروژه از سوی دانشگاه الزهرا خانم دکترفریناز فربود؛ رئیس  پژوهشکده هنر(منسوجات و پوشاک) و از سوی صنایع لایکو سرکار خانم شقایق حسین زاده ؛ مدیر روابط عمومی  بودند.