۱۳۹۹ شنبه ۹ فروردين
دومین اکسپو نقاشی دانشجویی افتتاح شد
ارسال شده در تاریخ 1398/11/19
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، نمایشگاه آثار منتخب دومین اکسپو نقاشی ساعت 17 روز جمعه 18 بهمن ماه با حضور دکتر ندا گلیجانی مقدم معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر حناچی مدیریت همکاری های بین المللی ، آقای معمارزاده استاد پیشکسوت دانشگاه الزهرا، آقای بهنام جلالی و خانم مینو اسدی  از اعضای هیات داوران و برخی از اساتید دانشگاه الزهرا و دانشگاه های دیگر و جمع کثیری از هنرمندان و علاقمندان افتتاح شد.
دومین اکسپو نقاشی با حمایت دانشکده هنر، معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت مالی و اداری دانشگاه الزهرا و خانه هنرمندان به منظور استعدادیابی هنرمندان نقاش جوان در رشته های هنری، غیرهنری و فارغ التحصیلان ده سال اخیردانشگاه های  سراسر ایران برپا شده است و تلاش دارد با معرفی آثار هنری برتر و ایجاد فضایی مناسب برای خرید و فروش آثار هنری، نقاشی را به عنوان یک هنر مستقل و درآمدزا  معرفی کند تا این باور و انگیزه در میان نقاشان جوان تقویت شود که با پشتکار و مهارت می توانند به نتایج قابل توجهی دست یابند.
آقای هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای مهندس کاظمی رئیس دفتر شهردار از دومین اکسپو نقاشی در روز افتتاحیه بازدید کردند.
لازم به ذکر است  دومین اکسپو نقاشی از حمایت مادی و معنوی اداره کل هنرهای تجسمی  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمک های وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، سازمان حمایت از محیط زیست، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، انجمن علمی دانشجویی نقاشی و ... بهره مند است
خاطر نشان می شود در دومین اکسپو نقاشی 180 اثر از 170 هنرمند به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه از 18 الی 28 بهمن ماه در خانه هنرمندان ایران میزبان علاقمندان است.

• 1_0
  • 7_0