۱۳۹۹ جمعه ۲۲ فروردين
دوره جامع تربیت مربی هنر کودک و نوجوان
مرکز آموزش آزاد هنری دانشگاه الزهرا ، دوره جامع تربیت مربی هنری کودک و نوجوان را  از تاریخ 10 اسفندماه سال جاری طی 12 جلسه 3 ساعته  در روزه های شنبه ساعت 16 الی 19 برگزار می کند.
سرفصل های آموزشی دوره عبارتند از: رویکرهای آموزشی ـ رفتار با کودک و روانشناسی رشد ـ آشنایی با خلاقیت و فرآیند رشد هنری کودکان ـ آشنایی با تاریخ هنر و شیوه های آموزش تجسمی آن به کودکان در دنیای معاصر، کارگاه های هنری و خلاقیت( حجم و سفال، عروسک سازی، ادبیات و قصه گویی،نمایش خلاق ، بازی و ... )
لازم به ذکر است این دوره در غالب مباحث تئوری و کارگاه‌های عملی با دعوت از کارشناسان و اساتید دانشگاهی برگزار می گردد.
اساتید این دوره: سحر طهرانی، فاطمه استاد، زینب بهبودی
هزینه کلاس: 800 هزار تومان
ظرفیت:10 نفر
این دوره برای مادرانی که می خواهند دنیای خلاقی برای کودکانشان بسازند نیز مناسب است
خاطر نشان می شود برای کسانی که این دوره را شرکت نمایند مدرک رسمی از دانشگاه الزهرا دریافت خواهند کرد.
لینک  ورود به گروه کارگاه
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره 85692392 تماس حاصل فرمایید