۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ خرداد
برگزاری اولین جلسه دفاع از پایان نامه دکتری
ارسال شده در تاریخ 1399/01/31
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، جلسه دفاعیه پایان نامه خانم آرزو خانپور با عنوان: تکوین جریان شناسی هنر شیشه معاصر ایران و غرب( برمبنای نظریه ساخت یابی آنتونی گیدنز )  شنبه 30 فروردین ماه 1399 در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار شد.
این جلسه با حضور استاد راهنما دکتر مهین سهرابی نصیرآبادی، مشاور دکتر مهدی محمد زاده واستاد ناظر دکتر مریم مونسی و  داوران  دکتر افضل طوسی  به صورت حضوری و شرکت اساتید داور دکتر کاتب رییس دانشکده و دکتر سلطان کاشفی به صورت مجازی برگزار شد.ارائه دانشجو بصورت آنلاین در فضای مجازی به استماع داوران رسید و پس از دریافت نظرات آنها با درجه عالی مورد پذیرش قرار گرفت.
شایان ذکر است این جلسه مطابق با ضوابط جدید دفاع از پایان نامه ها در دانشگاه الزهرا برگزارشد که بر همین اساس برگزاری جلسه دفاع به صورت ترکیبی از حضور فیزیکی و مجازی داوران صورت گرفت.

• 20_0
  • 20_1