۱۳۹۹ شنبه ۲۱ تير
افتخار آفرینی خانم پروین عباسی دبیر انجمن علمی دانشجویی صنایع دستی
ارسال شده در تاریخ 1399/03/20
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)،سرکار خانم پروین عباسی( دبیر انجمن علمی دانشجویی صنایع دستی) در بخش سفال و سرامیک به عنوان سه نفر برتر در دوازدهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر انتخاب شده اند.
دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با 900 اثر تجسمی در بخش های نقاشی، گرافیک، عکس، مجسمه، سرامیک، ‏خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، کارتون و کاریکاتور و هنرهای جدید در مجموعه فرهنگی ‏هنری صبا برگزار شد.
از میان آثار ارسالی شورای هنری جشنواره 120 اثر در بخش نقاشی، 50 اثر در بخش عکس، 29 اثر در بخش پوستر، 37 اثر در بخش تصویرسازی، 53 اثر در بخش نگارگری، 97 اثر در بخش خوشنویسی، 22 اثر در بخش کارتون و کاریکاتور، 18 اثر در بخش مجسمه، 12 اثر در بخش سرامیک و 12 اثر در بخش رسانه های هنری انتخاب شدند.

دانشکده هنر به خانم عباسی  و جامعه دانشگاهی دانشگاه الزهرا تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی  پیروزی و و موفقیت روزافزون دارد.