۱۳۹۹ شنبه ۲۱ تير
برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشکده هنر با کارمندان
ارسال شده در تاریخ 1399/03/25
 به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، جلسه هیات رئیسه دانشکده هنر برای تشکر و قدرانی از همکاری صمیمانه کارمندان این دانشکده در شرایط کرونا در روز شنبه 24 خردادماه 1399 در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار گردید.
دکتر کاتب ریاست محترم دانشکده  بیان کردند تمایل دارند جلسات بیشتری  با کارکنان  داشته باشند، به دلیل اینکه اساس و پایه و آمادگی کارها توسط کادر آموزش که در واقع کادر پشتیبانی محسوب می شوند،انجام می گیرد ایشان معتقدند باید اقدامات کافی برای رفاه آنان صورت بگیرد، ایشان سپس افزودند در فضای کاری وقتی به کارمند توجه  نشود و مسائل ایشان رفع  نگردد، کارمند گله مند شده واین  مسئله باعث ایجاد ناراحتی ایشان می شود، این ناراحتی ‌ها به خانواده منتقل شده  و در نتیجه  باعث آسیب نسل های بعدی می شود. برهمین اساس بیان کردند هدف اصلی تشکیل  این جلسه تشریح اوضاع دانشکده و بررسی مسائل کارمندان است. در این جلسه فضای کاری کارمندان دانشکده توسط هیات رئیسه دانشکده مورد بررسی قرار گرفت.
خاطر نشان می شود این جلسه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار گردید.

• 2_0
  • 1_0