۱۳۹۹ سه شنبه ۸ مهر
جلسه هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزش دانشکده هنر با دکتر سیف برقی معان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1399/04/22
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، جلسه هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی دانشکده هنر با آقای دکتر سیف برقی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی  و آقای دکتر مسعودی مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی  دانشگاه الزهرا جهت بررسی مسایل آموزشی دانشکده هنر روز شنبه 21 تیرماه 1399 در سالن آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار شد.
 در ابتدای جلسه دکتر کاتب رئیس دانشکده هنر، ضمن تشکر از دکتر سیف برقی و دکتر مسعودی برای حضور در جلسه اشار نمودند کار شبانه روزی معاونت های دانشگاه امکانات لازم را برای آموزش از راه دور  در دوران کرونا  و همچنین برگزاری کارگاه های دانشکده هنر را فراهم آورده است و افزودند که 80 در صد از دانشجویان هنر واحدهای عملی دارند که ریاست و معاونین دانشکده هنر با حضورشان در دانشکده  نظارت دقیق برای برگزاری کلاس های نظری و عملی و همچنین دفاع از پایان نامه ها به صورت مجازی  داشته اند.
 در ادامه دکتر سیف برقی نیز ضمن تشکر از اعضای و اساتید دانشکده فرمودند بحث درس های عملی دانشکده هنر مورد توجه جدی  دانشگاه است . دورس عملی دانشکده هنر بسیار بالاست و بخش عملی و مهارتی دانشکده هنر بخش اصلی می باشد. ایشان تاکید کردند  مدیران گروه های آموزشی در برنامه ریزی آموزشی برای برگزاری دورس عملی با کیفیت مناسب نقش اصلی را دارند. با توجه به مدت کوتاهی که برای برگزاری دورس عملی در این ترم هست بهترین راه حل این است که اساتید دورس را حتی در روز پنجشنبه  و بصورت  جبرانی برگزار نمایند. ارائه دورس از نیمه تیرماه شروع شده و حداکثر تا 4 هفته ادامه یابد. ایشان افزودند که فشردگی احتمالا باعث کاهش کیفیت خواهد شد؛ اساتید با ابتکار و خلاقیت در ارائه درس که بصورت ترکیبی  حضوری و مجازی سعی کنند که کیفیت ارائه دورس عملی را بالا ببرند.سپس فرمودند این مشکل  نیز در ترم آینده هست که مدیران گروه پیش بینی ها لازم را انجام دهند.درس های که قبلا بصورت مجازی برگزار شده است از ابتدای ترم به صورت مجازی برگزار شود و دروسی که نیاز به حضور دانشجو دارد طبق برآورده های انجام شده از  نیمه دوم (ترم بعد) دانشجویان به صورت حضوری کلاس را بگذرانند. با این وجود برنامه ریزی دروس دست مدیر گروه است.

• 1_0
  • 2_0