۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
بازدید مدیران گروه های آموزشی از کارگاه های عملی دانشکده هنر(ترم تابستان99)
ارسال شده در تاریخ 1399/04/23
گروه نقاشی
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، دکتر فرد دهکردی مدیرگروه نقاشی در روز شنبه 4 مردادماه 1399 ازکارگاه‌های  گروه نقاشی که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و  پروتکل های بهداشتی در حال برگزاری است،  بازدید به عمل آوردند. ایشان در این بازدید به بررسی مسایل و مشکلات دانشجویان پرداختند و پاسخگوی سوالات دانشجویان بودند.

گروه صنایع دستی
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، خانم شجاع نوری مدیرگروه صنایع دستی در روز یکشنبه 22 تیرماه از کارگاه های عملی گروه صنایع دستی بازدید کردند، ایشان در این بازدید ضمن گفتگو با دانشجویان درباره نحوی  برگزاری کارگاه ها و بررسی کمبود مواد اولیه ،  به اساتید دروس عملی درباره رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده دانشجویان از ماسک در زمان برگزاری کارگاه تاکید نمودند.

گروه طراحی پارچه و لباس
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، دکتر مونسی مدیرگروه طراحی پارچه و لباس روز دوشنبه 23 تیرماه 1399 از کارگاه های گروه طراحی پارچه بازدید به عمل آوردند. ایشان در این بازدید  به مسایل بهداشتی محیط کارگاه ها و رعایت  پروتکل های بهداشتی  توسط اسااتید و دانشجویان توجه نمودند.