۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
انتصاب دکتر الهه پنجه باشی به سمت عضو شورای سیاست گذاری بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران
ارسال شده در تاریخ 1399/04/29
دکتر هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی با توجه به تخصص و درایت و دانای و اشراف به موضوع هنر و جوانان دکتر اله پنجه باشی عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا را به سمت عضو شوارای سیاست گذاری بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران منصوب کرد.
 دکتر پنجه باشی در تاریخ 23 تیرماه 1399  با روزنامه ایران  درباره شرایط و نحوی برگزاری بیست هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به گفتگو پرداخت: {الهه پنجه باشی، استاد دانشگاه الزهرا که اخیراً توسط هادی مظفری به عنوان یکی از  اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره انتخاب شده است در خصوص روند این جشنواره به «ایران» می‌گوید:«در جلسه‌ای که با سایر اعضای سیاستگذاری و دبیر جشنواره حوزه هنرهای تجسمی برگزار شد، مطرح شد که با توجه به شرایط موجود و شیوع دوباره ویروس کرونا در کشور و اینکه امکان جابه‌جایی افراد از شهرهای مختلف به تهران وجود ندارد و استادان هم نمی‌توانند به تهران رفت و آمد کنند و نیز به‌خاطر اینکه آسیبی به نسل جوان وارد نشود، تصمیم گرفته شد که این جشنواره بسیار محدودتر و با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در تهران برگزار شود.»
او در ادامه افزود: «سعی شد از استادان مطرح دانشگاه‌های تهران که صاحبنظرند در این دوره از جشنواره استفاده شود. هم برای داوری آثار و هم اینکه استادانی که در حوزه هنر فعالیت دارند با جوانان هنرمند به‌صورت تخصصی در کارگاه ها کار کنند.» پنجه باشی در ادامه در پاسخ به اینکه جشنواره در شرایط کرونا چگونه برگزار خواهد شد، تصریح کرد:«موضوع کرونا بسیار جدی است و ما هم در این مورد در جلساتمان بسیار صحبت کردیم هم درباره موضوع و هم درباره تأثیرات اجتماعی که می‌تواند بر هنر بگذارد و هم شرایط حضور افراد در این جشنواره.»

برای مطالعه ادامه مصاحبه اینجا کلیک نمایید