۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر
برگزاری کنفرانس بین المللی مدیریت طراحی
ارسال شده در تاریخ 1399/05/15
برگزاری همایش بین المللی مدیریت طراحی (با رویکرد مبلمان و طراحی شهری)-1399
مدیریت طراحی، حوزه جدیدی در کسب و کار است که در آن از روش های مدیریت پروژه، طراحی، استراتژی و زنجیره تامین برای اداره فرایند خلاقیت و ایجاد ساختار و سازمان برای حوزه طراحی بهره گرفته می شود. مدیریت طراحی شامل فرایندهایی مستمر، تصمیم گیری های مرتبط با کسب و کار و راهبردهایی است که نوآوری را تسهیل کرده و به خلق محصولات، خدمات، ارتباطات، محیط و برندهایی می پردازد که به گونه ای موثر طراحی شده باشند تا کیفیت زندگی ما را ارتقا داده و برای سازمان موفقیت بیافزاید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، پانزدهم مرداد ماه 1399 به صورت آنلاین و در محیط Adobe Connect؛ همایش بین المللی مدیریت طراحی (مبلمان و طراحی شهری) به همت گروه طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا (س) و هلدینگ موسسه هنرهای آفام و با همکاری انجمن علمی طراحی صنعتی و سایر ارگان های دولتی و دانشگاه (  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه شاهد، دانشگاه هنر تبریز، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه سوره، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه کاشان، دانشگاه زنجان، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه علوم و تکنولوژی چین، دانشگاه فلورانس ایتالیا و سایر حامیان رسانه ایی و معنوی) از ساعت 16 با حضور سرکار خانم دکتر فاطمه کاتب (رئیس دانشکده هنر)، سرکار خانم دکتر میترا معنوی راد (معاون پژوهشی و بین الملل دانشکده هنر)، سرکار خانم ناهید رحمان پور (معاون اجرایی دانشکده هنر)، سرکار خانم مهندس مرضیه اله دادی (مدیر گروه طراحی صنعتی و دبیر اجرایی همایش)، جناب آقای دکتر عابدینی (عضو هیات علمی گروه طراحی صنعتی و مجری همایش)، سرکار خانم مهندس فرزانه هنر بخش (عضو هیات علمی گروه طراحی صنعتی)، جناب آقای دکتر کلینی (عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت)، جناب آقای مهندس فلاح (عضو هیات علمی دانشگاه هنر) و سایر اساتید دانشگاه ها برگزار شد.
افتتاحیه همایش با قرائت آیات کلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد، پس از آن سرکار خانم دکتر فاطمه کاتب (رئیس دانشکده هنر و دبیر علمی همایش) پس از خوش آمدگویی به شنوندگان و بینندگان حاضر در وبینار و تشکر از برگزار کنندگان این برنامه رت به عنوان حرکتی بزرگ و بین رشته ای در سطح کشور و منطقه اشاره نمودند و اظهار امیدواری کردند که این نشست در سال های آتی به صورت حضوری و بدون ویروس کوید 19 برگزار گردد. ایشان ضمن اشاره به اهداف همایش  و تعداد جلسات برگزار شده برای داوری مقالات و نحوه داوری اعلام نمودند که 94 مقاله دریافت شده، 72 مقاله به صورت سخنرانی و یا پوستر توسط کمیته علمی همایش مورد پذیرش قرار گرفته است.
جناب آقای وحید مهرین فر، یکی از طراحان دارای سبک و معروف در شهر کالیفرنیا امریکا به مدت 30 دقیقه به موضوع اهمیت مدیریت در طراحی بخصوص در رشته طراحی صنعتی و طراحی مبلمان شهری پرداختند و به نمونه هایی از طراحی ایستگاه های اتوبوس در سطح شهر تهران که بعلت عدم نظارت و مدیریت صحیح توسط مدیران شهری است؛ اشاره کردند. سپس آقای دکتر استفانو فولسا از دانشگاه فلورانس ایتالیا سخنرانی خود را با نمایش یک فیلم کوتاه آغاز و در مورد اهمیت طراحی و استفاده از خلاقیت در طراحی شهری پرداختند و نمونه های از خلاقیت های طراحی در محیط شهری از سایر طراحان اروپایی را نشان دادند.
جناب آقای دکتر ناصر کلینی ممقانی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران دیگر سخنران کلیدی این رویداد بودند و سخنرانی خود را با موضوع مدیریت طراحی و مبلمان شهری ضرورت کاربست رویکردی سنجش گرایانه به مدت 30 دقیقه ارایه نمودند که مورد استقبال شنوندگان و بینندگان این رویداد قرار گرفت. پس از ایشان آقای مهندس رضا لاهیجی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این برنامه صحبت های خود را با کتابی که در حوزه مدیریت طراحی توسط ایشان در دست تالیف است آغاز و به صورت مختصر شش فصل مهم این کتاب که در مورد باید های مدیریت طراحی است صحبت نمودند.
موضوع «نقش اینترنت اشیاء در فضای عمومی شهری» توسط سر کار خانم دکتر پین یائو عضو هیات علمی دانشگاه علوم و تکنولوژی چین مطرح و در مورد اهمیت گسترش اینترنت در زندگی های اجتماعی کنونی و استفاده بهینه از آن در فضای عمومی شهری به منظور راحت نمودن زندگی اجتماعی مردم سخن گفتند. آخرین سخنران این رویداد جناب آقای مهدی فلاح، عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران و مدرس تفکر طراحی با نمایش نمونه های واقعی از طراحی های مبلمان و فضاهای شهری در سطح شهر تهران سخنرانی خود را با موضوع « نقش تفکر طراحی در مدیریت پروژه های زیباسازیی شهر تهران» آغاز نمودند و در مورد اهمیت تفکر طراحی در مدیریت طراحی که می تواند بسیاری از مشکلات شهری را برای شهروندان بهبود بخشد؛ سخنرانی نمودند و سخنان خود را در ساعت 21:20 با تشکر از برگزار کنندگان این رویداد و به خصوص تیم اجرایی همایش به پایان رساندند.
در انتها جناب آقای دکتر عابدینی عضو هیات علمی گروه طراحی صنعتی دانشگاه الزهرا از سر کار خانم دکتر کاتب رئیس دانشکده هنر، سخنرانان این رویداد، برگزار کنندگان برنامه (گروه طراحی صنعتی و هلدینگ موسسه هنرهای آفام)، تیم اجرایی و انجمن علمی طراحی صنعتی تشکر و قدردانی نمودند.

• 1_0
  • 1_1