۱۳۹۹ يکشنبه ۹ آذر
مراسم یادبود زنده یاد خانم نازنین عنایت دانشجوی خلاق گروه نقاشی
ارسال شده در تاریخ 1399/06/30
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، مراسم یادبود زنده یاد خانم نازنین عنایت دانشجوی فعال و خلاق ترم 7 رشته نقاشی با حضور خانم دکتر کاتب ریاست محترم دانشکده هنر ، آقای دکتر فرد دهکردی مدیرگروه محترم نقاشی ، برخی از اساتید و کارمندان دانشکده هنر  روز یکشنبه 30شهریور ماه 1399 با  رعایت پروتکل های بهداشتی و در فضای باز دانشکده هنر برگزار شد.
در این مراسم دکتر کاتب ضمن ابزار تاسف بخاطر از دست دادن دانشجوی فعال و خلاق دانشکده و عرض تسلیت به خانواده و جامعه دانشکده هنر و گروه نقاشی اظهار داشتند، که نام ایشان به عنوان هنرمند جوان گروه نقاشی  حفظ خواهد شد وافزودند آخرین اثر هنری زنده یاد عنایت در ورکشاپ نقاشی که در حال برگزاری در دانشگاه است به نمایش گذاشته خواهد شد.
در ادامه دکتر فرد مدیرگروه نقاشی فرمودند زنده یاد هنرمند جوان نازنین عنایت از دانشجویان خلاق و بسیار  فعال گروه نقاشی بودند که ایشان در  کمپین بین المللی هنر در برابر تاریکی  کمک شایانی به گروه نقاشی نمودند.
خاطر نشان می شود در این مراسم یادبود شرکت کنندگان ورکشاپ نقاشی که در زمین چمن دانشگاه در حال برگزاری بود نیز حضور داشتند.