۱۳۹۹ يکشنبه ۹ آذر
نشست دکتر کاتب با آقای یار زاده و مدیران موسسه فرهنگستان هنر
ارسال شده در تاریخ 1399/07/13
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر ، روز چهارشنبه 9 مهرماه 1399 دکتر کاتب ریاست دانشکده هنر با آقای دکتر یارزاده رئیس خانه صبا و مدیران فرهنگستان هنر جلسه جهت همکاری همه جانبه داشتند. در این جلسه مقرر گردید دانشکده های هنری با مجموعه رهنگستان هنر در زمینه نمایش آثار منتخب هنری همکاری داشته و گنجینه های هنری دانشکده هنر در یک گالری که از سوی فرهنگسان هنر به دانشکده هنر دانشگاه الزهرا اختصاص داده می شود به نمایش گذاشته شود و در مبحث بعدی مقرر گردید آثار و نقاشی های افراد دارای معلولیت با کمک شهرداری تحلیل و بررسی شده و با قیمت مناسب به فروش گذاشته شود. همچنین در این جلسه غرفه ای در خیابان صبا 48 به گروه صنایع دستی دانشکده هنر اختصاص داده شد که دانشجویان این رشته آثار خود را در این غرفه بفروش برسانند.

• 0_0