۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر

افتخار آفرینی دانش آموختگان دانشکده هنر در دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

ارسال شده در تاریخ 1399/12/16

اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در تالار وحدت (ساعت 14 تا 15) با حضور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای دکتر سید عباس صالحی و معاونت هنری جناب آقای دکتر محمد مجتبی حسینی  و دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس، سرکار خانم شفاپور و سایر مهمانان در روز دوشنبه 11 اسفندماه برگزار شد در این جشنواره دانش آموختگان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا  در دو بخش طراحی پارچه و در بخش پایان نامه افتخار آفرینی کردند.
در بخش طراحی پارچه ؛ خانم مجذوبه نوری رتبه اول  و  خانم زینب صمدیان ، رتبه دوم؛ (از دانش آموختگان گروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه الزهرا ) را کسب نمودند و همچنین در این بخش خانم مجذوبه نوری طاووس زرین دریافت نمود.
 در بخش پایان نامه ها؛ پایان نامه سرکار خانم نگین فرامرزی ( کارشناسی ارشد رشته طراحی پارچه و لباس ) با عنوان: برنامه ریزی راهبردی صنعت مد ایران بر اساس تحلیل سناریو در افق 1414 به  راهنمای دکتر فریناز فربود، دکتر سپهر قاضی نوری رتبه اول را کسب نمودند.

شایان ذکر است دکتر فرینار فربود عضوهیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، به عنوان داور دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در  دو بخش؛ علمی-دانشگاهی و طراحی پارچه حضور داشتند.

• 1_0
  • 0_0