۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر

افتخارآفرینی دانش آموخته طراحی پارچه و لباس در رویداد چرخه برکت

ارسال شده در تاریخ 1399/12/26
افتخارآفرینی دانش آموخته طراحی پارچه و لباس در رویداد چرخه برکت

مهسا محمدیان فردین فارغ التحصیل رشته ی طراحی پارچه ی دانشگاه الزهرا، در رویداد چرخ برکت با موضوع پایان نامه گروهی خود شرکت نموده و حائز رتبه شده است.

پایان نامه ایشان به همراهی خانم کوثر مرتضوی( دانش آموخته طراحی پارچه و لباس دانشگاه الزهرا) با عنوان بخش نظری «مطالعه ی لباس نمازگزار و بررسی میزان توجه بانوان به لباس خود در نماز (رده سنی 18 تا 30 سال)» به راهنمایی خانم ربابه غزالی و عنوان بخش عملی «طراحی مجموعه محصولات نماز بانوان در رده سنی 18 تا 30 سال با الهام از مسجد گوهرشاد»، به راهنمایی خانم دکتر فریناز فربود ارائه شد.

ایشان بعد از استقرار در مرکز رشد قرآنی جهاد دانشگاهی و قرار گیری در مرحله ی رشد، طرح کسب و کار خانوادگی خود را به رویداد چرخ برکت ارسال نموده و در بین تیم های برگزیده قرار گرفته است.

لازم به ذکر است رویداد چرخ برکت توسط بنیاد برکت با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید؛ در مرحله ی اول 387 طرح به این رویداد ارسال و در مرحله اولیه ی ارزیابی 187 طرح پذیرفته شد. از بین این تعداد، 67 تیم بیزینس پلن خود را تکمیل و ارسال کردند و در مرحله ی ارزیابی نهایی و داوری طرح خانم محمدیان فردین جزئ، 53  طرح کسب و کاری حقیقی و حقوقی برگزیده شدند. برگزیدگان شامل طرح های حمایتی بنیاد برکت خواهند شد.

• 1_0