۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ ارديبهشت

انتصاب سرپرست دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/02/07
انتصاب سرپرست دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)

خانم دکتر مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س)، طی حکمی، خانم دکتر فریده طالب پور، عضو هیات علمی گروه آموزشی طراحی پارچه و لباس ، را به سمت سرپرست دانشکده هنر دانشگاه الزهرا (س) منصوب نمود.

خانم دکتر ملانظری در متن حکم خانم دکتر طالب پور با اشاره به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده ایشان به ضرورت اعمال و اجرای برنامه های راهبردی دانشکده و پیاده سازی سیاست های کلان دانشگاه اشاره کرده و ابراز امیدواری نمود با استمداد از ایزد منان و با تکیه بر تجارب و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه انسانی دانشکده ضمن تداوم روند فعالیت های پیشین، تدبیر و همت خویش را در پیشبرد برنامه های عملیاتی به کارگیرد.

رئیس دانشگاه الزهرا(س) طی حکم دیگری از زحمات و تلاش های خالصانه و صادقانه خانم دکتر فاطمه کاتب در مدت تصدی ریاست دانشکده هنر تشکر و قدردانی نمود.

• 1_0
  • 1_1