۱۴۰۰ چهارشنبه ۲ تير

دریافت جایزه اول دومین جشنواره Don Sante هنر معاصر ایتالیا توسط دانشجوی نقاشی دانشکده هنر

ارسال شده در تاریخ 1400/02/30

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، اثر هنری اینستالیشن "خود را پیدا کن" - Find Yourself از رز انصاری دانشجوی رشته نقاشی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا برنده جایزه اول دومین دوره جشنواره Don Sante هنر معاصر ایتالیا توسط بنیاد Montanaro شد.
این اثر در ماه مرداد 1399 به عنوان یکی از 21 نامزد نهایی این رویداد پذیرفته شد. آثار برگزیدگان نهایی از شهریور تا دی ماه 1399،حدود 4 ماه در مجموعه فرهنگی مونس مونتانارو در شهر باری ایتالیا به نمایش گذاشته شد. در مراسم اختتامیه، خانم  رز انصاری بعنوان برنده ی اصلی دوره دوم فستیوال Don Sante از طرف کمیته داوران برگزیده شد و اثر اینستالیشن وی بعنوان اثر دائمی مجموعه ی موسسه انتخاب شد که در هر زمانی قابل بازدید برای عموم است.
 موزیسین  ساکن شیکاگو بنام جان دنیل John Daniel این همکاری هنری با رز انصاری را پذیرفت و باعث شد ایده چند رسانه ای در یک اثر به حقیقت بپیوندد تا اثری با تلفیق تکنولوژی، هنر تجسمی و موسیقی با تاثیر از فرهنگ و هنر ایرانی ساخته شود.
 موضوعی  که برای دوره دوم انتخاب شد، "از نور به رنگ. در جستجوی پرتوی زیبایی" است. طبق بیانیه ی جشنواره، منظور از اصطلاح "نور" یک "وجود فیزیکی" است که موجب هیجان در چشم و احساسات می شود. نور می تواند طبیعی یا مصنوعی باشد، که یک عنصر اساسی از زندگی انسان است. منظور از "رنگ" ، که ریشه های باستانی دارد ، در فیزیک ، خود نور (تک رنگ یا چند رنگ) است و همچنین احساس فیزیولوژیکی بر مخاطب ناشی از تأثیر نورهایی که از نظر کیفیت و ترکیب طول موج متفاوت هستند را شامل می‌شود.
حدود 300 هنرمند در سراسر جهان شرکت کردند که 21 نامزد نهایی از کشور های ایران، بلژیک، آلبانی، بلاروس، بولیوی، برزیل، چین، کرواسی، لتونی، لهستان، روسیه، اسپانیا، سوئیس و ازبکستان در Palazzo Monacelle ، بعنوان فینالیست انتخاب شدند.
تاریخ  افتتاحیه جشنواره 18 شهریور 1399 در ساعت 19 بعد از ظهر و اختتامیه: یکشنبه ، 7 دی 1399
محل برگزاری :ایتالیا، شهر باری، منطقه کاساماسیما، بنیاد فرهنگی مونس مونتانارو
مراسم اختتامیه جشنواره در روز یکشنبه 27 دسامبر سال 2020 به کارگردانی و مجری Vito Nanna و Luna Pastore از کانال های موسسه پخش زنده شد.
در خلال این رویداد ، سرانجام کاتالوگ دوره ارائه شد که از ژانویه 2021 به طور مستقیم در اختیار بنیاد Montanaro و فینالیست ها قرار گرفت.

لازم به ذکر است؛دکتر محمدی وکیل و دکتر فرد دهکردی اعضای هیات علمی گروه نقاشی خانم رز انصاری را از مراحل اول ایده تا ساخت و اجرا، راهنمایی و کمک کردند تا یک ایده بر روی برگه در کلاس دکتر محمدی وکیل در نهایت تبدیل به اثر کامل شود و در فستیوال های هنر های تجسمی فجر 1397 و Don Sante 1399 ایتالیا نامزد جایزه شود و در معرض دید دنیا قرار بگیرد.