۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر

افتخار آفرینی دانشجوی نقاشی دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت

ارسال شده در تاریخ 1400/03/19

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س):
افتخار آفرینی خانم فاطمه فرخوند دانشجوی نقاشی  دانشگاه الزهرا(س) در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت، ایشان در مرحله ملی این جشنواره بعنوان فرد برگزیده معرفی شدند.
لازم به ذکر است؛این دوره از جشنواره به میزبانی وزارت بهداشت و به صورت مجازی برگزار شد. در مراسم اختتامیه از برخی از برگزیدگان به صورت نمادین تجلیل شد.
در جشنواره سی‌وپنجم حدود 300 هزار دانشجو در مرحله مقدماتی از دانشگاه‌های سراسر کشور آثار خود را ارسال کردند که در نهایت هزار و 140 شرکت‌کننده به بخش کشوری راه یافتند.