۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد

برگزاری نمایشگاه دومین جشنواره مدیریت پسماند با 137 اثر در نگارخانه دانشکده هنر دانشگاه الزهرا (س)

ارسال شده در تاریخ 1400/03/25

نمایشگاه دومین جشنواره مدیریت پسماند به مناسبت هفته محیط زیست، امروز (یکشنبه 23 خردادماه) به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با بیش از 130 اثر در نگارخانه دانشکده هنر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، در این افتتاحیه که با حضور برخی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از جمله دکتر رحمانی معاون اداری مالی، دکتر اردوخانی معاون پژوهشی و فناوری، دکتر رضایی شریف آبادی معاون آموزشی، مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر طالب‌پور رئیس دانشکده هنر و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه و معاونت پسماند شهرداری تهران منطقه 3 و با حضور داوران اساتید و دانشجویان و برخی از شرکت کنندگان در جشنواره برگزار شد.
دکتر رحمانی در این نمایشگاه، ضمن تقدیر از زحمات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (س) نسبت به فرهنگ سازی و ایجاد مهارت از طریق برگزاری چنین رویدادهایی ابراز امیدواری کرد.
همچنین دکتر فرد دهکردی، دبیر علمی این جشنواره نیز با تاکید بر اینکه پسماند، زباله نیست و این نمایشگاه گام موثری در راستای نشان دادن این موضوع است، مطرح کرد: زمینه ‌سازی برای تبدیل پسماند به آثار پژوهشی در دانشگاه و صنعت به عنوان گام دوم و موثر دیگر در این زمینه است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
در حاشیه این مراسم، گفتگویی مقدماتی میان معاونت پسماند شهرداری منطقه 3 و امور عمومی دانشگاه پیرامون تفکیک زباله از مبدا صورت گرفت.
گفتنی است؛ دومین جشنواره مدیریت پسماند از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی و انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه الزهرا(س) با همکاری معاونت خدمات شهری محیط زیست شهرداری منطقه سه و سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت علوم برگزار شده است.
هدف از برگزاری این جشنواره، بالا بردن توجه و حساسیت جامعه به مقوله کم و کیف پسماند، ترغیب به ساماندهی و جداسازی پسماند از مبدا، تشویق سازمان‌های مردمی خیریه، در جهت بهره‌وری از پسماندهای قابل استفاده و طرح بیش از پیش موضوع بسیج امکانات برای بازیافت حداکثری از پسماند می‌باشد.
نقاشی، پوستر، کارتون، کاریکاتور، آثار حجمی، چیدمان، ویدئو آرت، پرفورمنس و عکاسی و طراحی پارچه نیز از جمله محورهای دومین جشنواره مدیریت پسماند است.
شایان ذکر است، علاقه‌مندان جهت بازدید از این نمایشگاه، می‌توانند از تاریخ 24 تا 27 خردادماه از ساعت 8 الی 14 به نگارخانه هنر دانشگاه الزهرا مراجعه کنند.