۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد

حضور اعضای دانشکده هنر در دومین نمایشگاه دوسالانه کاربردی معناگرا

ارسال شده در تاریخ 1400/04/06
حضور اعضای دانشکده هنر در  دومین نمایشگاه دوسالانه  کاربردی معناگرا

به نقل از دکتر محمد زاده عضو هیات علمی گروه صنایع دستی، اثر سرامیکی خانم عاطفه رضایی از دانشجویان گروه صنایع دستی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا در دومین نمایشگاه سالانه کاربردی های معنا گرا پذیرفته و به نمایش گذاشته شد.
خاطر نشان می شود دومین نمایشگاه سالانه کاربردی های معناگرا از تاریخ 4 لغایت 15 تیرماه 1400 در خانه هنرمندان در حال برگزاری است.

حضور خانم سحر طهرانی استاد دانشکده هنر در نمایشگاه دوسالانه کاربردهای معناگرا
به گفته سحر اسمعیل طهرانی از اعضای هیئت مدیره انجمن هنرمندان سفالگر ایران، 97 اثر از 88 هنرمند در دومین سالانه کاربردی‌های معناگرا در خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمده است.
در بخشی از بیانیه این رویداد آمده است: «...در دوران مدرن با پیدایش انگیزه‌های جدید خلق آثار هنری، ظهور و بروز تئوری‌ها و نگاه‌های نو در حوزه فلسفه هنر، به نظر می‌آمد که کاربردی‌ها، ماهیتاً و صورتاً نمی‌توانند قابلیت ظهور و ابراز ایده‌های هنرمندان را داشته باشند. بدین‌سان هنرمندان بسیاری تصمیم به کوچ از عرصه‌های کاربردی گرفته و اشیا را با شان و وظیفه کاربردی‌شان رها ساختند.
امروزه و بار دیگر کاربردی‌ها، اما نه با تاکید بر فیزیک، ساختار، وظیفه، کنش و رفتار کاربردی‌شان بلکه تنها با پرداختن به شان و ماهیت یا خاطره کاربردی‌شان برای خلق آثار هنری نو و به منظور انتقال ایده، مفهوم و معنایی دیگر مورد استفاده هنرمندان معاصر قرار گرفته‌اند.
خانم سحر اسمعیل طهرانی استاد مدعو گروه نقاشی و از اعضای کمیته سیاست گذاری این سالانه در این رویداد شرکت داشته‌اند.
علاقمندان می‌توانند از آثار دومین سالانه کاربردی‌های معناگرا تا 27 تیر همه روزه از ساعت 15 تا 21 در مجموعه گالری‌های خانه هنرمندان ایران بازدید کنند.