۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

افتخارآفرینی دانشجوی گروه پژوهش هنر در در سومین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال کشور

ارسال شده در تاریخ 1400/09/09

به گزارش روابط عمومی دانشکده، خانم فاطمه پاکنژاد دانشجویی گروه پژوهش هنر در سومین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال کشور در بخش انیمیشن رتبه دوم کشوری را کسب نمود.
لازم به ذکر است در سومین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج به مناسبت هفته بسیج در سطح استانی و سپس مرحله نهایی در سطح کشوری در تهران برگزار شد. خانم فاطمه پاکنژاد  دانشجویی کارشناسی ارشد گروه پژوهش هنر در بخش انیمشین " پویانمایی آسیاب بادی " مقام دوم را کسب نمود.

دانشکده هنر کسب این موفقیت را به ایشان و گروه پژوهش هنر تبریک عرض می نمائیم و از خداوی متعال موفقیت روزافزون و بهروزی برایشان خواستاریم.