۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

افتتاح نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع و مشاغل

ارسال شده در تاریخ 1400/09/21
افتتاح نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد لباس اجتماع و مشاغل

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، نمایشگاه طراحی لباس با رویکرد مشاغل با حضور دکتر طالب پور؛ ریاست محترم دانشکده هنر و دکتر صادقی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، دکتر اصلانی معاون محترم مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و  جمعی از اساتید دانشکده هنر و کارمندان معاونت فرهنگی و اجتماعی  امروز ساعت 12:30 در نگارخانه هنر افتتاح شد.
 خاطر نشان می گردد نمایشگاه طراحی لباس توسط خانم ربابه غزالی عضو هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از دانشجویان گروه طراحی پارچه و لباس و انجمن علمی دانشجویی برپا شده است.
این نمایشگاه  از یکشنبه 21 الی 27 آذرماه در نگارخانه هنر دایر می باشد. علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت 9 الی 14 از نمایشگاه بازدید نمایند.
لازم به ذکر است بازدید برای عموم آزاد است.