۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

رویداد گفتمان طراحی و تولید

ارسال شده در تاریخ 1400/09/24
رویداد گفتمان طراحی و تولید

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر ، رویداد گفتمان طراحی و تولید از روز سه شنبه 23 الی پنجشنبه 25 آذرماه 1400 در آمفی تئاتر دکتر کاتب دانشکده هنر برگزار می شود.
این رویداد توسط انجمن طراحان لباس و پارچه کشور با مشارکت دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) در سه روز با سه پنل به اسم سه استان اصفهان ، یزد و مشهد ( روز اول: اصفهان . روز دوم: یزد. روز سوم: مشهد) از روز سه شنبه 23 آذرماه شروع شده است.
در پنل اول که مختص استان اصفهان است ایتدا جناب آقای دکتر هاکوپیان رئیس انجمن طراحان لباس و پارچه کشور سخنرانی کردند. دکتر هاکوپیان ضمن تقدیر و تشکر از رئیس دانشکده هنر و معاونین ایشان جهت همکاری در برگزاری این رویداد اشاره کردند که اساتید  دانشگاه الزهرا(س) نقش عمده و سازنده ای در تاسیس انجمن طراحان لباس و پارچه کشور داشته اند و افزود اعضای اولیه این انجمن عمدتا اساتید دانشگاه الزهرا(س) بوده اند و علاوه بر تقدیر و تشکر از مسئولین قبلی از مسئولیتن فعلی دانشکده هنر که همچنان نقش سازنده ای برای انجمن طراحان و همچنین صنعت مد کشور دارند تشکر نمودند.
دکتر هاکوپیان بیان کرند کشور ما در بخش پوشاک گذشته ای خوبی دارد و هرگز اجازه ندادیم که این صنعت بمیرد ولی نتونستیم به اندازهای که باید این صنعت رشد کند کمک کنیم.در آینده ای نه چندان دور کتاب های جدیدی در زمینه صنعت مد چاپ خواهد و همچنین کتاب های نایاب صنعت مد تجدید چاپ می شوند و فعالان این عرصه می توانند از آنها در آینده استفاده نمایند.ایشان افزودند که صنعت مد یکی از بزرگترین صنایع دنیاست که باید برای حمایت از  صنعت پوشاک کشور با هم متحد شویم.
 سپس ریاست دانشکده هنر؛ دکتر طالب پور، ضمن خیر مقدم به مهمانان این رویداد، اظهار خوشحالی نمودند که دانشجویان فعال و با انگیزه ای در این رویداد حضور دارند که امید صنعت مد و لباس کشور هستند.
در ادامه این پنل آقای دکتر علی مجابی از اصفهان در زمینه باغ های مینوی تا محراب های صفوی با نگاهی به منسوجان دیرین اصفهان با ارائه پاپورپونت سخنرانی نمودند.و اعضای دیگر این پنل دکتر فریناز فربود معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، سرکارخانم تکتم همتی ، جناب آقای اکبر رضاییان و جناب آقای شاهرخ جعفری در مورد موضوع جلسه به بحث و گفتگو پرداختند و در ادامه اعضای پنل به سوالات حضار پاسخ دادند.

روز دوم: روز یزد بود که در تاریخ 24 آذرماه 1400 در آمفی تئاتر دکتر کاتب دانشکده هنر برگزار شد. اعضای این پنل آقای دکتر حکمتی، آقای دکتر سیامک ناظمی ، آقای محسن اصفهانیان و خانم مینو پدارم  و همچنین دکتر فریناز فربود معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده هنر در این جلسه حضور داشتند.
در ادامه این جلسه آقای مهندس نیاکمال از یزد به بررسی ارتباط تولید و طراحی در زنجیره ارزش پوشاک و نیازسنجی  در مورد پدیده ای به نام طرح ـ تکنیسین پرداختند و سپس اعضای پنل در مورد موضوع مطرح شده گفتگو نموده سپس به سئالات حضار پاسخ داده اند.
روز سوم: روز مشهد و روز آخر این رویداد بود که در تاریخ 25 آذرماع 1400 در آمفی تئاتر دکتر کاتب دانشکده هنر برگزار شد. در این جلسه  آقای حمیدی از مشهد در قالب تبیین موقعیت زنجیره پوشاک در استان خراسان و ضرورت های ارتباط بیشتر صنایع استانی با تهران به بررسی موانع رشد و شکوفایی طراحی لباس و پارچه و عدم انطباق مناسب طراحان با تولید( محوریت بررسی فعالیت  استان ها) پرداختند. و در ادامه اعضای پنل خانم بنفشه مقدم، آقای امیرحسین مهدی زاده، دکتر پروانه قاسمیان و آقای امیر مینا پور با حضور دکتر فریناز فربود معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده هنر در زمینه موضوعی مطرح شده بحث و گفتگو نموده و سپس به سوالات حضار پاسخ دادند.

• 01_0
  • 01_2