۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

بازدید دکتر امامی؛ رئیس کارگروه ساماندهی مد ولباس از نمایشگاه طراحی لباس

ارسال شده در تاریخ 1400/10/04
بازدید دکتر امامی؛ رئیس کارگروه ساماندهی  مد ولباس از نمایشگاه طراحی لباس

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، آقای دکتر امامی دبیر شورای فرهنگی عمومی و رئیس کارگروه ساماندهی  مد ولباس، خانم دکتر واعظ جوادی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بانوان و خانواده بسیج اساتید کشور ، خانم خسروی کارشناس شورای فرهنگی عمومی، خانم دکتر بلغانی نماینده وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، خانم میرشفیعیان  مسئول بانوان  بسیج اساتید کشور، خانم ایزدی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران ، خانم صنعتگر نماینده ستاد امر به معروف و نهی از منکر،با همراهی خانم  دکتر صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و خانم دکتر فریده طالب پور رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر اصلانی معاون مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر مونسی مدیرگروه طراحی لباس و پارچه و خانم ربابه غزالی عضو هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس و مسئول علمی و اجرای  نمایشگاه طراحی لباس، امروز از نمایشگاه طراحی لباس در نگارخانه دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) بازدید کردند.
 دکتر امامی ضمن بازدید از نمایشگاه با طراحان این نمایشگاه بصورت مستقیم گفتگو کردند . در این گفتگو به  مسائل و موانع  طراحان  برای ورود به جامعه پرداخته شد.
ایشان در ادامه طی گفتگو با خبرگزاری های  حاضر فرموند: مسئله مد و لباس زنجیره ای است از نوع آوری، طراحی و دانش،  که هیچ اتفاقی در نظام لباس در جامعه نمی افتد مگر اینکه از طراحی و دانشگاه شروع شود که در دانشکده های طراحی پارچه و لباس متوجه این جمله معروف حضرت امام می شویم که میفرمایید دانشگاه مبدا تحولات است.سپس افزودند در صورتی که لباس های طراحان به  دامنه تولید نرسد میدان لباس نه ایرانی و نه اسلامی است.
دکتر امامی بیان کردند اتفاق خوبی که بر اساس ساماندهی کارگرو مد  و لباس سال 1385 باید می افتد و قدم های در این زمینه هم برداشته شده این است که طراحان و طراحی و دانشکده های مدو لباس  به لایه های ساماندهی کارگروه مد و لباس کشور وصل شوند. این لایه ها، 14 لایه است یعنی 14 گام دیگر باید اتفاق بیفتد در مورد طرح های که در این نمایشگاه دیده می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشکر از کار دانشجویان و اساتید گروه طراحی پارچه و لباس و دانشکده هنر، اظهار داشتند  دانشگاه الزهرا(س) در موضوع طراحی پارچه و لباس دانشگاه مادر و مرجع است و اصلی ترین کانون  اعتبار بخشی به رشته طراحی پارچه و لباس در کشور  دانشگاه الزهرا است  که تلاش کارگروه مد و لباس این است که با محوریت دانشگاه الزهرا(س) و توسعه این رشته و پژوهش های این حوزه کمک کنیم موانع برداشته شود تا  ژورنال لباس ایران از دانشگاه الزهرا(س) بیرون بیاد و طراحان دانشگاه با  صنعت، وزارت بهداشت و وزارت گردشگری  وصل شوند.
دکتر امامی افزودند: ویژگی دوره جدید شورای فرهنگ عمومی که مجمع همه دستگاه های فرهنگی است مسئولیت عرصه های عمومی فرهنگ بازدید، لباس و آموزش زبان و ... را به عهده دارد که این ارتباط گیری باید از طریق این کارگروه انجام شود و اعلام آمادگی برای همکاری همه جانبه با دانشگاه و نهادهای مربوطه نمود.
در ادامه برنامه دکتر صادقی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان کردند در جلسات آینده  با کارگروه مد و لباس کشور به بررسی مسئله چطور به صنعت پوشاک  کمک کنیم، پرداخته خواهد شد و  دانشگاه الزهرا(س) دانشجویان و اساتید توانمندی دارد که هم نیروی کار و هم فکر و ایده خوب با هم در دانشگاه الزهرا(س) دارد و اظهار امیدورای کردند که با کمک کارگروه مد و لباس حلقه گمشده بین صنعت و دانشگاه وجود دارد، حله شود.
و در بخش پایانی برنامه از کادر اجرایی و طراحان نمایشگاه مد و لباس تقدیر بعمل آمد.
 لازم به ذکر است مایشگاه طراحی لباس با رویکرد مشاغل از 21 آذرماه الی 4 دی ماه در نگارخانه هنر دانشگاه الزهرا(س) دایر می باشد.