۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

حمایت برند رنگ های ماری ورک و یکتا آرت از کارگاه چاپ سنتی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س

ارسال شده در تاریخ 1400/10/06
حمایت  برند رنگ های ماری ورک و یکتا آرت از کارگاه چاپ سنتی  دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، تعدادی از  کارگاه های دانشکده هنر در ترم جاری بصورت حضوری  برگزاری شد . کارگاه چاپ سنتی دانشجویان کارشناسی ورودی 98 گروه صنایع دستی  در این نیم سال با رعایت پرتوکل های بهداشتی  و با  حمایت های مادی( تهیه رنگ این کارگاه ) برند های رنگ ماری ورک و یکتا آرت برخوردار بودند.

خاطر نشان می شود  کارگاه حضوری چاپ سنتی با تدریس خانم دکتر سپیده یاقوتی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید که در پایان کارگاه  دانشجویان و مدرس کارگاه ها از همکاری و مساعدت ریاست محترم دانشکده خانم دکتر فریده طالب پور ، خانم مریم مختاری ( برند ماری ورک) و خانم یکتا اصغرزاده( برند یکتا آرت) تشکر و قدردانی نمودند.