۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

رونمایی از کتاب تکنولوژی های جدید در صنعت چاپ و کتاب نقش چاپ صنعتی در دنیایی بسته بندی

ارسال شده در تاریخ 1400/10/12

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س)، امروز از دو کتاب تکنولوژی های جدید در صنعت چاپ و کتاب نقش چاپ صنعتی در دنیای  بسته بندی با حضور دکتر فریده طالب پور رئیس دانشکده هنر و دکتر داریوش فرد دهکردی مدیر گروه ارتباط تصویری وخانم  پوپک فرزانه پور استاد مدعو گروه ارتباط تصویری، رونمایی شد.
این دو کتاب مجموعه مقالات دانشجویان گروه ارتباط تصویری می باشند که با حمایت رئیس دانشکده ، مدیر گروه و استاد گروه خانم  پوپک فرزانه پور به چاپ رسیدند.
در مراسم رونمایی دکتر طالب پور ضمن تشکر و قدردانی از مدیرگروه ارتباط تصویری و استاد حمایت کننده و دانشجویان اشاره کردند که کار گروهی بسیار ارزشمند است و ابراز خوشحالی نمودند از اینکه اولین گروهی که محصول دسته جمعی آنها  به ثمر نشسته و به صورت چاپ در دسترس علاقمندان قرار می گیرد و بیان کردند قطعا  منبع بسیار خوبی خواهد بود.
سپس دکتر داریوش فرد دهکردی مدیرگروه ارتباط تصویری فرمودند با وجود مشکلات و محدویت های ناشی از کرونا، چاپ این دو کتاب صورت گرفته که  بسیار ارزشمند است و قطعا برای دانشجویان مقدمه ای جهت ورود به رویدادهای علمی بزرگتر است و در ادامه اشاره کردند دانشکده هنر باید مرکز ایجاد چالش های و فعالیت های هنری و محیط دانشکده هنر مانند یک نمایشگاه سیال، زنده و پویا باشد.
کتاب تکنولوژی های جدید در صنعت چاپ مجموعه مقاله و کار تحقیق گروهی می باشد که در دانشگاه الزهرا(س) جهت معرفی تکنولوژی های جدید در صنعت چاپ انجام گرفته است در این کتاب سعی شده تا به معرفی مهم ترین نوآوری های این صنعت در طی سال های گذشته پرداخته شود.
کتاب نقش چاپ صنعتی در دنیای بسته بندی مجموعه مقالات دانشجویان الزهرا(س) در زمینه بسته بندی مواد غذایی است .