۱۴۰۰ سه شنبه ۵ بهمن

دکتر سپیده یاقوتی به عنوان دبیر یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر معرفی شد.

ارسال شده در تاریخ 1400/10/19
دکتر سپیده یاقوتی به عنوان دبیر یازدهمین جشنواره بین المللی  مد و لباس فجر معرفی شد.

همزمان با برگزاری دومین جلسه شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، دکتر سپیده یاقوتی به عنوان دبیر یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور؛ سید مجید امامی ـ دبیر شورای فرهنگ عمومی و مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، در دومین جلسه شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر طی حکمی دکتر سپیده یاقوتی را به عنوان دبیر جشنواره معرفی کرد.
دکتر سپیده یاقوتی مدرس و دانش آموخته دانشگاه الزهرا(س) ، طراح و پژوهشگر حوزه پارچه و لباس، دارای مدرک کارشناسی طراحی پارچه و لباس، کارشناسی ارشد و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه الزهرا(س) است که در کارنامه آموزشی، پژوهشی و اجرائی خود بیش از یک دهه فعالیت مستمر در این حوزه را داراست. کسب رتبه اول کشوری پایان­ نامه­ های بینارشته­ ای(1393)، عضویت در بنیاد ملی نخبگان، چاپ بیش از چهل مقاله علمی در حوزه تخصصی مطالعات عالی هنر و علوم انسانی، تدریس دروس مختلف دانشگاهی نظری و عملی، راهنمایی و مشاوره پایان­ نامه­ های دانشجویی رشته طراحی پارچه و لباس در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، برگزاری نشست­ها و کارگاه­های آموزشی تخصصی، همکاری پیوسته با چندین نشریه علمی حوزه هنر و مطالعات بینارشته ­ای تحت عناوین مدیر مسئول، سردبیر، عضو هیئت ­تحریریه، داور مقالات و ویراستار علمی و ادبی از دیگر سوابق ایشان است. او تاکنون در جشنواره­ های متعدد تجربیات مختلفی داشته که از جمله آن­ها می ­توان به دبیر اجرائی نخستین جشنواره و همایش ملی اقتصاد و هنر ایران و دبیر علمی نخستین جشنواره طراحی لباس خلیج فارس اشاره کرد.