۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد

کسب رتبه اول تذهیب در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

ارسال شده در تاریخ 1400/10/20
کسب رتبه اول تذهیب در سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نقل از ایکنا، مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سه‌شنبه 7 دی‌ماه 1400 در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

طبق اعلام دبیرخانه مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه الزهرا سلام الله علیها حائز رتبه های برتر این جشنواره شدند که خانم سیده ناهید کمراتی دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع دستی ، رتبه اول رشته تذهیب را کسب نمودند.

شایان ذکر است مرحله سراسری سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویی آذر و دی 1400 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شده است.