۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت

جلسه هیات رئیسه با اساتید پیمانی دانشکده

ارسال شده در تاریخ 1400/10/26
جلسه هیات رئیسه  با اساتید پیمانی دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، روز شنبه 25 دی ماه ساعت 9 الی 10:30 جلسه بررسی آیین نامه ارتقا با حضور هیات رئیسه دانشکده  و  اساتیدی که در دو سال اخیر عضو دانشکده هنر شده اند،  برگزار شد.
 در این جلسه ابتدا اساتید به معرفی و زمینه فعالیت تخصصی خود اشاره نموده وسپس  دکتر طالب پور ریاست دانشکده به آیین نامه ارتقا برای پیشرفت در مراحل آموزشی و پژوهشی اساتید تاکید کردند و در ادامه به  نکاتی از آیین نامه اشاره نمودند.
رئیس دانشکده فرمودند سیاست ریاست دانشگاه دکتر حق بین، حمایت از هنر است بنابراین اعضای دانشکده،  به ویژه اعضای جدید که مدیران و معاونین دانشکده در سالهای آینده می باشند، باید در این راستا گام بردارند و به  برگزاری کلاس ها و پروژه های عملی و فعالیت های هنری  در کنار بخش نظری تاکید  و همچنین  به بارگزاری آثار در سامانه گلستان اشاره نمودند و در ادامه اعضای جدید دانشکده را  تشویق به شناسایی و  تقویت نقاط ضعف نموده و توصیه شد  اعضا باید  مسیر کار خود را در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه و دانشکده تنظیم نمایند.
در ادامه دکتر فریناز فربود، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده  به بیان مسائل آموزشی پرداختند و سپس دکتر پریسا شاد قزوینی معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده اشاره کردند که در حوزه پژوهش، اعضای پیمانی فعال عمل کنند و باید تلاش شود  مباحث تخصصی ـ هنری  به صورت پروپوزال ارائه شوند و درخواست ارائه  عنوان جهت  برگزاری جلسات دانش افزایی در دانشکده را مطرح نمودند و همچنین خواستار برگزاری  وبینارهای تخصصی در حوزه های کاری شدند.
در پایان جلسه شرکت کنندگان سوالات خود را مطرح کردند و هیات رئیسه دانشکده پاسخ دادند.