۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت

جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن(مادر)

ارسال شده در تاریخ 1400/11/03
جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن(مادر)

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، امروز جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن و مادر در دانشکده هنر با حضور هیات رئیسه و اعضای هیات علمی و کارمندان دانشکده در آمفی تئاتر دکتر کاتب برگزار شد.
در این جشن ابتدا ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر طالب پور ضمن تبریک و تهنیت این روز بزرگ به مقام و جایگاه حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان یک الگوی نمونه برای زنان اشاره کردند. در ادامه سرکار خانم دکتر پریسا شاد قزوینی معاون محترم پژوهشی دانشکده نیز ضمن تبریک و گرامیداشت مقام والای زن با قرائت اشعاری چند از حافظ به توصیف صفات والای حضرت فاطمه زهرا(س) پرداختند.
همزمان با برگزاری جشن از دکتر داریوش فرد دهکردی عضو هیات علمی گروه نقاشی که در آستانه بازنشستگی می باشند تقدیر و قدردانی به عمل آمد و در پایان مراسم گرامیداشت روز مادر در دانشکده هنر از مهمانان برنامه با صرف کیک، شیرینی و شربت پذیرایی شدند.