۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت

برگزاری نمایشگاه آثار طراحان لباس اجتماع و مشاغل گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا س

ارسال شده در تاریخ 1400/11/05

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، به نقل از خانم ربابه غزالی عضو هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس و دبیراجرایی نمایشگاه، روز دوشنبه 4 بهمن ماه 1400 نمایشگاه آثار طراحان لباس اجتماع و مشاغل گروه طراحی پارچه ولباس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا( س) در برنامه میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) / گرامیداشت روز زن و تجلیل از مقام والای مادر در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزارشد.
لازم به ذکر است ریاست دانشگاه تهران جناب  آقای دکتر سید محمد مقیمی از نمایشگاه  بازدید کردند و در حین بازدید خانم ربابه  غزالی دبیر اجرایی نمایشگاه، در مورد پایان نامه ها و آثار طراحی لباس اجتماع ومشاغل دانشجویان گروه طراحی پارچه ولباس دانشگاه الزهرا(س) توضیحاتی ارائه نمودند.
شایان ذکر است نمایشگاه آثار طراحان لباس اجتماع و مشاغل گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا( س)  با رویکرد مشاغل از 21 آذرماه الی 4 دی ماه 1400 در نگارخانه هنر برگزار گردیده است.