۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد

"موفقیت فارغ التحصیل دوره کارشناسی ارشد نقاشی،در جشنواره بین المللی کوثر عصمت

ارسال شده در تاریخ 1400/11/12

خانم عطیه شمس زاده، فارغ التحصیل رشته نقاشی دانشکده هنر، عضو و مدیر روابط عمومی" انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران" موفق به شرکت در «همایش بین المللی کوثر عصمت» (مهرجان الکوثر العصمة الدولی) که به همت پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س), در تاریخ دوم بهمن ماه 1400 در کشور عراقی برگزار شد، گردید.
وی همچنین با مقاله ای تحت عنوان: "نشانه‌ها و نمادهای وجودی حضرت زهرا (س) (به عنوان والاترین مقام زن)، متجلی در دایره آفرینش و مطرح شده در قرآن کریم" توانست تنها مقاله منتخب جهت ارایه در همایش مذکور، از بین شرکت کنندگان کشور ایران باشد و مورد توجه اساتید جهان اسلام در حوزه مطالعات زنان قرار گیرد.

لازم به ذکر است که عطیه شمس زاده، بعنوان تنها هنرمند زن ایرانی در این جشنواره و رویکرد، در هر دو محور علمی و هنری مورد تقدیر ویژه قرار گرفت.

دانشکده هنر و هیات مدیره انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران، با افتخار، موفقیت های ایشان را تبریک و تهنیت عرض کرده و برای این هنرمند جوان، آرزوی سرافرازی روزافزون دارد‌.