۱۴۰۱ شنبه ۱۲ آذر

«راهی» برنده جایزه بزرگ جشنواره صربستان شد

ارسال شده در تاریخ 1401/05/24
«راهی» برنده جایزه بزرگ جشنواره صربستان شد

انیمیشن کوتاه «راهی» ساخته خانم فرناز موذن ؛کارمند و مدرس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، برنده جایزه بزرگ (گرند پری) بخش بزرگسال دهمین دوره جشنواره «سکه طلایی کنستانتین کشور» صربستان شد.

انیمیشن 7 دقیقه‌ای «راهی» با تکنیک نقاشی روی شیشه ساخته شده است. جشنواره بین المللی فیلم انیمیشن «سکه طلایی کنستانتین» با هدف ارتقای خلاقیت فرهنگی نویسندگان داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

این جشنواره جوایز بعدی را به ترتیب به انیمیشن‌هایی از فرانسه، روسیه و چین اهدا کرد.

خاطر نشان می گردد  این انیمیشن تا کنون موفق به حضور در26جشنواره خارجی و داخلی شده است ، که حاصل آن دو دیپلم افتخار از اسپانیا آرژانتین ودو جایزه بهترین فیلم تجربی از کشورکانادا و بهترین انیمیشن از کشور آرژانتین است .«راهی» در حضور بین المللی ، جایزه بهترین فیلم کوتاه از جشنواره animali ایتالیا را بدست آورده است.